duminică, 6 iulie 2008

Am fost si eu la B'estfest

Da dom'le,am ajuns si eu pe acolo printr-o conjunctura mai mult sau mai putin neasteptata.Acum sunt mult prea varza de oboseala ,o sa povestesc altadata cum a fost.Cert e ca m-am indragostit de trupa asta,de care am auzit si pe care am auzit-o prima oara la b'estfestul de anu' asta.Live suna mult mai bine decat in inregistrari,m-au resuscitat pur si simplu.Iar solista e geniala,foarte carismatica si modesta in acelasi timp.

5 comentarii:

Stef spunea...

e 7 dimineatza. am citit comentariile tale cu mana amortita pe cana de cafea... am uitat sa mai beau. in mai putin de o ora trebuie sa plec la munca...si eu inca imi 'pierd vremea' pe blogul tau. can i kill next time i see you? :P vad ca nu te-ai putut abtine sa nu imi iei la 'puricat' blogul... chestie care initial m-a lasat cu un nod in gat... dar n-ai fost chiar atat de dur. cum spuneam,pe undeva...mai degraba ai criticat constructiv. fuck. i don`t have much time so... sper intr-o seara,cand ma indrept inspre casa, obosita, sa treci pe langa mine si sa-mi zambesti... o sa ma simt mai bine. :)

P.S. sesiune de comunicare? ok. stefania1988ro e id-ul meu... hit me there :))

Stef spunea...

mda... in 10minute plec :> my problem is that... nu prea ma gasesti online... decat seara..dar dupa programul foarte incarcat pe care o sa-l am zilele astea.. probabil nici seara... so... i really liked your way of writing... hope to keep in touch. i really do.

Stef spunea...

mult asteptata pauza de masa a venit. am mancat repede-repede, si m-am asezat in fata calculatorului... sa vad daca mi-ai raspuns. Can you give me your e-mail adress,please? it would be easier for me to contact you, when i`m at work. a brief mail,but... mi-a facut tare bine sa primesc un raspuns de la tine. mai sparge din monotonie. din rutina.

P.S.:of course i won`t let you die. maybe i`ll tease you a little,just for my pleasure. but i`m definitely not gonna kill you :P

Stef spunea...

oh,by the way... chiar asa 'transparenta' sunt?

Stef spunea...

ti-am citit comentariile de ..n ori.. pe fiecare in parte... pe rand.. alandala.... dar le-am citit..si rascitit...